Zaakwaarnemer Atsu slaat alarm: onduidelijk waar de speler is

Reacties

Christian Atsu is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving uit Turkije nog niet gevonden na de aardbeving. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Nana Sechere.

Zaakwaarnemer Atsu slaat alarm: onduidelijk waar de speler is
© Pro Shots

De begeleider van Atsu heeft via Twitter een korte verklaring gedeeld. 'In navolging van de berichten die de club gisteren deelde, zoeken we nog altijd bevestiging van waar Christian is. Zoals jullie je kunnen voorstellen, is dit een verschrikkelijke tijd voor zijn familie. Wij doen er alles aan om Christian te vinden', aldus Sechere.

De zaakwaarnemer gaat verder: 'Officiële updates volgen zodra er meer informatie is. Heb alsjeblieft respect voor de privacy van de familie en deel geen ongegronde berichten. Dat zal de zoektocht naar Christian alleen maar schaden. Bedankt voor het bidden en de steun.'

Een persvoorlichter van Hatayspor, de club waar de 31-jarige Ghanees onder contract staat, zei dinsdag dat Atsu met verwondingen naar het ziekenhuis was gebracht. De clubdokter is de ziekenhuizen langsgegaan, maar heeft de ex-speler van Vitesse nog niet aangetroffen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.