'Atsu (ex-Vitesse) levend onder het puin gehaald na aardbeving in Turkije'

Reacties

Christian Atsu is volgens Turkse media levend onder het puin vandaan gehaald. De voormalig speler van Vitesse werd maandag vermist nadat Turkije en Syrië werden getroffen door een zware aardbeving.

'Atsu (ex-Vitesse) levend onder het puin gehaald na aardbeving in Turkije'
© Pro Shots

Atsu had zondagavond nog gescoord voor Hatayspor in het competitieduel met Kasimpasa, maar al snel maakte de vreugde plaats voor grote zorgen. De Turkse club vreesde dat de Ghanese aanvaller onder de brokstukken lag.

Dinsdagochtend heeft een woordvoerder van Hatayspor laten weten dat Atsu is gered. 'Hij is onder het puin vandaan gehaald, maar heeft wel de nodige verwondingen. Helaas ligt onze technisch directeur Taner Savut nog wel onder het puin.'

Zo is ook de Turkse voetbalwereld geraakt door de aardbeving die al duizenden slachtoffers heeft geëist. Maandag werden al drie andere spelers van Hatayspor gered, maar Malatyaspor-keeper Eyup Türkaslan wordt bijvoorbeeld nog wel vermist.

Atsu wordt nu behandeld in het ziekenhuis. Vitesse betuigde maandag ook haar medeleven aan de 31-jarige Ghanees, die in het seizoen 2013/14 werd gehuurd van Chelsea. De zestigvoudig international speelt sinds dit seizoen voor Hatayspor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.