Young Boys heeft zaterdag afgerekend met Xamax Neuchâtel. Vijf dagen voor het bezoek van Feyenoord boekten de Zwitsers een ruime zege

BSC Young Boys
4 - 1
Xamax Neuchâtel

Young Boys had in de eerste helft moeite met nummer voorlaatst Xamax, dat wel met een achterstand de kleedkamer moest opzoeken. Jean-Pierre Nsamé (archieffoto) bracht na ruim een half uur de thuisploeg met enig fortuin op voorsprong.

Het bleek de opmaat voor een ruime zege van Young Boys. Na zeven minuten in de tweede helft kon trainer Gerardo Seoane met een gerust hart achteroverleunen. Nicolas Bürgy en Gianluca Gaudino tekenden voor de verruiming van de marge.

De eventuele zorgen na de treffer van Xamax van Gaëtan Karlen waren ook snel verdwenen na de 4-1 van Felix Mambimbi. Het spel was desondanks niet echt overtuigend. Donderdag wacht het bezoek van Feyenoord in het kader van de Europa League.