'Xavi trapt op rem over afscheid Memphis'

Reacties

Memphis Depay heeft bij Barcelona nog een contract tot medio 2023. Het is daarom of verlengen of vertrekken uit Camp Nou. Trainer Xavi zet voorlopig in op de eerste optie.

'Xavi trapt op rem over afscheid Memphis'
© Pro Shots

Gezien de financiële perikelen in Camp Nou wordt de Oranje-international gezien als een middel om ruimte te creëren. Met name vanuit de Premier League is er belangstelling voor de aanvaller. Arsenal, Tottenham Hotspur, West Ham United en Newcastle United worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor de aanvaller, die ook in verband werd gebracht met Juventus

Voorlopig moeten de geïnteresseerde clubs in de wachtkamer plaatsnemen. Volgens het Catalaanse Diario Sport heeft Xavi namelijk aangegeven (nog) door te willen gaan met Memphis. De trainer waardeert zijn veelzijdigheid en verwacht hem ook nodig te hebben in het geval dat niet al zijn transferwensen qua aanval (kunnen) worden ingewilligd.

Bovendien wordt Memphis niet gezien als een van de dure krachten. Voor een verlenging van zijn contract zal niet het uiterste worden gevergd, zo is de verwachting.

Exit Nederlanders in Camp Nou? 'Ik maak me zorgen om Frenkie de Jong'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.