Xavi toont ontzag voor Real Madrid: 'Een superteam'

Reacties

Na de gewonnen halve finale tegen Osasuna donderdagavond blikte Barcelona-trainer Xavi Hernández alvast vooruit op de finale van zondag. Tegenstander in de Spaanse Super Cup is dan Real Madrid. Een team waar Xavi veel ontzag voor zegt te hebben.

Xavi toont ontzag voor Real Madrid: 'Een superteam'
© Pro Shots

'Real Madrid is beter dan vorig jaar', hield Xavi voor aan AS. 'Ze zijn een superteam. Maar we zullen proberen te domineren en één-op-één te gaan spelen. We zullen niet veel veranderen en zijn heel erg gemotiveerd.'

In La Liga ging het dit seizoen mis voor Barcelona door twee doelpunten van Jude Bellingham (1-2), maar Xavi heeft alle vertrouwen dat zijn ploeg dit keer wel een goed resultaat gaat halen. 'Ik heb vertrouwen in een overwinning door onze manier van spelen, onze methodologie en onze manier van de strijd aangaan met Real Madrid. We deden het hier vorig jaar en we deden het in de Clásico eerder dit seizoen tot de zestigste minuut. Dat is waar het spel naartoe moet, domineren en meer de bal van ze afpakken. Ons DNA meer dan ooit laten zien. We zijn extra gemotiveerd en het is tijd om ons goede spel te laten zien.'

Real Madrid bereikte woensdagavond de finale van de Supercopa de España door af te rekenen met stadgenoot Atlético Madrid. Na verlenging bleek De Koninklijke met 5-3 te sterk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.