Xavi leeft na heftig bericht mee met Van Gaal en verstuurt uitnodiging

Reacties

Louis van Gaal heeft volgens El Mundo Deportivo een uitnodiging ontvangen van Xavi Hernández om een wedstrijd van Barcelona te bezoeken. De huidige trainer van Barça reageert daarmee op het nieuws dat Van Gaal al enige tijd ziek is.

Xavi leeft na heftig bericht mee met Van Gaal en verstuurt uitnodiging
© Pro Shots

De bondscoach van het Nederlands elftal maakte zondagavond in het tv-programma Humberto bekend dat hij sinds 2020 prostaatkanker heeft en al de nodige bestralingen heeft ondergaan. Van Gaal krijgt inmiddels vele steunberichten en beterschapswensen vanuit de voetbalwereld.

Ook zijn voormalig werkgever Barcelona reageerde via social media op het heftige nieuws. De Catalanen wensen Van Gaal, die in twee periodes trainer was in Camp Nou, sterkte en gezondheid toe. El Mundo Deportivo bericht dat Barça-trainer Xavi zijn voormalig leermeester heeft uitgenodigd voor een bezoek aan Camp Nou.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van Gaal zou al verheugd hebben gereageerd op het bericht van Xavi, die hij in augustus 1998 bij Barça liet debuteren. In Barcelona treft de bondscoach behalve Xavi en andere oude bekenden ook Frenkie de Jong, Memphis Depay en Luuk de Jong. Laatstgenoemde ontbrak bij Oranje tijdens de interlands tegen Denemarken en Duitsland én ontbrak zondagavond tegen zijn werkgever Sevilla vanwege een positieve coronatest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.