Wrevel tussen Ronaldo en Fernandes ontzenuwd: 'Was grap over een boot'

Reacties

João Mário heeft de speculaties over een bekoelde relatie tussen Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes ontzenuwd. Het was geen onderkoeld weerzien, maar een grap over de boot.

Wrevel tussen Ronaldo en Fernandes ontzenuwd: 'Was grap over een boot'
© Pro Shots

Het weerzien bij Portugal van de internationals leverde beelden op die leidden tot twijfels over de onderlinge band tussen Ronaldo en teamgenoot Bruno Fernandes. Van onderlinge wrevel is geen sprake, zo nam João Mário alle speculaties over een ruzie weg. 'Ik was op dat moment ook in de kleedkamer. Het was een grap tussen de twee. Omdat Bruno als laatste arriveerde, vroeg Cristiano of die misschien met de boot was gekomen. Ze dolden wat met elkaar.'

Het veelbesproken interview van Ronaldo over Manchester United is geen probleem in de Portugese voorbereidingen op het WK. 'Elke keer dat ik bij de nationale ploeg kom, gaan de eerste vragen bijna allemaal over hem. Dat is voor niemand iets nieuws', zegt João Mário.

De middenvelder ziet ook geen signalen dat Ronaldo gebukt gaat onder de ophef over het interview. 'Hij is altijd gelukkig bij de nationale ploeg. Dat is nu ook het geval. Hij is volledig gefocust op de nationale ploeg. Ik zie ook geen probleem met de timing van het interview.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groep H Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Portugal
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Zuid-Korea
3
1
1
1
4-4
0
4
3
Uruguay
3
1
1
1
2-2
0
4
4
Ghana
3
1
0
2
5-7
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.