Wolverhampton komt na schedelbreuk met goed nieuws over Jiménez

Reacties

De weg naar herstel is begonnen voor Raúl Jiménez, die eind november in de competitiewedstrijd tegen Arsenal een schedelbreuk opliep. De spits van Wolverhampton Wanderers heeft wat lichte fitnessoefeningen mogen oppakken. Hij heeft echter nog een lange weg te gaan.

Wolverhampton komt na schedelbreuk met goed nieuws over Jiménez
© Pro Shots

Jiménez en David Luiz knalden in wedstrijd Arsenal-Wolves (1-2) met de hoofden tegen elkaar en daarbij liep eerstgenoemde een huiveringwekkende blessure op. Jiménez werd direct naar het ziekenhuis vervoerd en daar met succes geopereerd. De spits liet via social media al snel van zich horen en bedankte iedereen voor de steunbetuigingen die hij had ontvangen.

Jiménez kon het ziekenhuis na een paar dagen verlaten en was eind december aandachtig toeschouwer bij de competitiewedstrijd van Wolves tegen Tottenham Hotspur. Vijf weken na zijn operatie is de Mexicaan nu voorzichtig begonnen met wat eerste oefeningen.

Over de revalidatieperiode die Jiménez te wachten staat kan Wolves weinig zeggen. 'Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar alles gaat goed', meldt de club in een statement.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.