Woedende Suárez ziet Cavani entree maken in voortslepende soap

Reacties

Luis Suárez heeft zijn buik vol van het bestuur van Barcelona, dat op het laatste moment de voorwaarden van een afscheid veranderde. Bij zijn beoogde bestemming – Atlético Madrid – is schijnbaar een andere Uruguayaanse optie weer op tafel gekomen.

Woedende Suárez ziet Cavani entree maken in voortslepende soap
© Pro Shots

Suárez speelt een hoofdrol in een soap. Nog los van de perikelen rond de Italiaanse taaltest van de Uruguayaan, biedt de gang van zaken rond zijn overstap naar Atlético Madrid voldoende stof voor een serie afleveringen.

Na speculaties over een verhuizing naar Juventus leek maandag de weg richting Atlético vrij voor Suárez. Hij was akkoord met de Rojiblancos over een tweejarig miljoenencontract en met Barcelona over een vertrekregeling. Met een gouden handdruk van zeven miljoen en een transfervrije status zou hij Camp Nou achter zich laten.

Met het vertrek van Álvaro Morata naar Juventus werd maandag bij Atlético ruimte gemaakt voor de komst van Suárez. Maar op het laatste moment veranderde Barcelona van gedachten. Atlético had toch op het lijstje moeten staan van clubs waar de Uruguayaan niet naartoe mocht verkassen, zo stelde voorzitter Josep Maria Bartomeu volgens verschillende Spaanse media.

En dus bleef de witte rook achterwege. Suárez is volgens El Mundo Deportivo zelfs van plan om zijn onvrede over de houding van Bartomeu en co via een persconferentie te uiten. De gewezen Ajacied wil ook vanwege privéredenen graag in Spanje blijven en ziet dan ook nog maar twee opties: overstappen naar Atlético of blijven bij Barcelona.

Edinson Cavani speelde aanvankelijk een rol op de achtergrond in de Suárez-soap. Dat lijkt te gaan veranderen aangezien de landgenoot van Suárez weer een optie is geworden voor Atlético Madrid. Met de 33-jarige aanvaller zijn er in ieder geval geen problemen met een andere club. Cavani heeft immers sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain zijn handen vrij.

Van één miljard naar bijna bankroet: 'Barcelona is de slechtst geleide topclub'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.