'Einde Barcelona-tijdperk nadert voor Suárez na akkoord'

Reacties

De oplossing voor de uitzichtloze situatie van Luis Suárez in Barcelona lijkt binnen handbereik, waarbij de Uruguayaanse spits richting Madrid trekt.

'Einde Barcelona-tijdperk nadert voor Suárez na akkoord'
© Pro Shots

Suárez moet weg bij Barcelona om (financieel) ruimte te maken voor vers bloed, maar een vertrek van de Uruguayaan laat nog op zich wachten. Er lijkt toch nu schot in de zaak gekomen, zo stellen El Mundo Deportivo en RAC1 vast.

Suárez zelf is volgens RAC1 dan toch tot een vergelijk gekomen met Barcelona over de voorwaarden van een voortijdig afscheid. De gewezen Ajacied krijgt naast een transfervrije status een bedrag van zeven miljoen euro mee. De gouden handdruk is een compensatie voor het ontbinden van het doorlopende contract.

Atlético Madrid is volgens El Mundo Deportivo de beoogde bestemming voor Suárez. De Rojiblancos zijn naar verluidt al tot een akkoord gekomen met de spits, die voor twee jaar kan tekenen in de Spaanse hoofdstad. Atlético moet zich nog wel ontdoen van de dure Diego Costa om ruimte te maken voor de in Camp Nou niet meer gewenste Suárez.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.