Koeman heeft ook na gesprek geen plaats voor Suárez

Reacties

Ronald Koeman zal ook in zijn derde oefenwedstrijd als trainer van Barcelona geen beroep doen op Luis Suárez. De Uruguayaan zit niet bij de selectie voor het duel met Elche.

Koeman heeft ook na gesprek geen plaats voor Suárez
© Pro Shots

Zaterdagavond om 19.00 uur speelt Barcelona tegen de laagvlieger uit La Liga om de Joan Gamper Trophy, de wedstrijd ter ere van de man die de club in 1899 oprichtte. Normaal gesproken kruist Barcelona daarin de degens met een aansprekende club uit het buitenland, maar dit seizoen is er vanwege omstandigheden gekozen voor een Spaanse tegenstander.

Barcelona maakte zaterdagochtend bekend welke spelers door Koeman zijn opgenomen in de wedstrijdselectie en daarbij vielen een aantal dingen op. Luis Suárez en Arturo Vidal staan er bijvoorbeeld opnieuw niet tussen. Met name het ontbreken van Suárez is toch wel opvallend. 'Ik heb met Luis gesproken. Als hij geen nieuwe club vindt en blijft, zal hij gewoon deel gaan uitmaken van de selectie', zei Koeman immers donderdag nog.

Suárez wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer. Eerst leek Juventus zijn bestemming te worden, maar de club uit Turijn heeft nu zijn pijlen gericht op Edin Dzeko. Atlético Madrid zou nu op pole position liggen. Vidal is op zijn beurt al een tijdje op weg naar Internazionale. Ook Riqui Puig ontbreekt om onduidelijke redenen in de wedstrijdselectie.

Frenkie de Jong en Lionel Messi zijn er wel bij, hetzelfde geldt voor Miralem Pjanic en Ansu Fati, die beiden fit genoeg bevonden zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.