WK-ganger Kuipers: 'De focus gaat nu weer op Ajax-PSV'

Reacties

Björn Kuipers is een van de 25 scheidsrechters die komende zomer actief is op het WK en daar is hij erg blij mee. Samen met zijn assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra reist hij komende zomer af naar Brazilië, maar daar wil hij niet niet te veel bij stilstaan.

WK-ganger Kuipers: 'De focus gaat nu weer op Ajax-PSV'

'Ik hou niet van het circus, dat weet je. Maar het is natuurlijk wel fantastisch', reageerde Kuipers op het nieuws dat de wereldvoetbalbond (FIFA) woensdagochtend naar buiten bracht. 'De telefoon stond de hele dag roodgloeiend. Ik heb heel veel felicitaties mogen ontvangen. Maar we moeten niet in de waan van de dag leven. Vanavond zit ik bij De Wereld Draait Door, daar heb ik best zin in. Maar daarna gaat de knop weer om.'

'Het is leuk om alle credits nu te krijgen. Maar als we zondag tijdens Ajax - PSV een foutieve beslissing nemen, gaat het toch echt alleen daarover. We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit goede nieuws en in februari en maart zijn er voorbereidingssessies, maar de focus gaat nu weer op de tweede helft van de competitie. Die voor ons zondag begint in Amsterdam. Hopelijk volgen er in het restant van dit seizoen ook nog mooie Europese duels. Pas daarna gaan we zorgen dat we goed voorbereid het WK instappen.' (Chris Tempelman)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.