WK Quiz: de selecties van de laatste drie wereldkampioenen

Reacties

Het WK nadert met rasse schreden. Dat alle 32 deelnemers hun definitieve selectie vandaag (4 juni) uiterlijk moeten hebben ingeleverd, vonden wij bij VI een mooie reden voor een quiz over de keurkorpsen van de laatste wereldkampioenen.

WK Quiz: de selecties van de laatste drie wereldkampioenen

Want dat een van de ingeleverde lijsten historische waarde zal krijgen, is nu al duidelijk. Voor 23 spelers ligt over ruim een maand een gouden WK-medaille klaar en een van hen zal als aanvoerder de eer krijgen de wereldbeker de lucht in te torsen na afloop van de finale op 15 juli in Moskou.

Aan wie die eer ten deel viel tijdens de laatste drie WK's, is het onderwerp van deze quiz. En dus willen we van jullie niet alleen weten wie de aanvoerders of de sterspelers waren van de laatste drie wereldkampioenen, maar ook de derde doelman of die ene speler die niet of nauwelijks in actie kwam. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: per speler zijn de positie en het rugnummer vermeld, plus de club waarvoor ze uitkwamen ten tijde van het WK. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.