Witte rook uit De Kuip: Slot is de opvolger van Advocaat bij Feyenoord

Reacties

Wat er al een tijdje aan zat te komen, heeft ook Feyenoord nu bevestigd. Arne Slot is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer in Rotterdam-Zuid.

Witte rook uit De Kuip: Slot is de opvolger van Advocaat bij Feyenoord
© Pro Shots

Sinds Slot op zaterdag 5 december werd ontslagen door AZ, was het al een publiek geheim dat zijn toekomst bij Feyenoord zou liggen. De 42-jarige oud-speler van NAC Breda, Sparta Rotterdam en PEC Zwolle voerde al diverse gesprekken met de directie van de Rotterdammers. Toen dat naar buiten kwam, was dat voor de directie in Alkmaar aanleiding per direct te breken met hun trainer.

Sindsdien was het wachten op witte rook uit De Kuip. Die is nu gekomen. Slot tekent een tweejarig contract bij Feyenoord, met de optie voor nog een jaar, als opvolger van Dick Advocaat. Advocaat hielp de club vorig jaar uit de brand toen Jaap Stam de eer aan zichzelf hield na een dramatische start van het seizoen. Begin december liet de 73-jarige Hagenaar weten dat dit zijn laatste jaar als trainer bij Feyenoord zou zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Arne Slot is alles wat Feyenoord niet is en andersom'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.