Winnende Roma-goal opgedragen aan Wijnaldum, Dessers heeft pech

Reacties

AS Roma heeft maandagavond met een minimale marge gewonnen van Cremonese. Chris Smalling werd met een rake kopbal uit een hoekschop de matchwinner en droeg zijn treffer op aan Georgio Wijnaldum, die zondag op de training bij Roma een scheenbeenbreuk opliep.

Winnende Roma-goal opgedragen aan Wijnaldum, Dessers heeft pech
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Cremonese
Cremonese

De spelers van Roma staken Wijnaldum voor aanvang al een hart onder de riem en toen Smalling scoorde bleek opnieuw dat de Oranje-international in de gedachten zat. Smalling kreeg aan de zijkant het shirt van Wijnaldum in zijn armen gedrukt en toonde deze aan de supporters.

Voor Cyriel Dessers was de goal van Smalling een hard gelag. De spits van Cremonese hoopte sportieve wraak te kunnen nemen voor de verloren Conference League-finale met Feyenoord, maar had opnieuw geen geluk tegen Roma. Dessers was twee keer dichtbij met een omhaal, zowel voor als na rust, en ramde kort na de onderbreking op de lat. Hij blijft zodoende wachten op zijn eerste goal in Italiaanse dienst. Vlak voor tijd raakte namens Cremonese ook Charles Pickel nog de lat.

Bij Roma, waar Rick Karsdorp tot vier minuten voor tijd meedeed, is het nu vooral wachten op een medische update over NicolΓ² Zaniolo. Het toptalent werd vlak voor rust per brancard van het veld gehaald, nadat hij op een vervelende manier op zijn schouder terecht was gekomen. Er is vooralsnog niets bekend over de ernst van de blessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.