Win zelf bij de jacht van Feyenoord op de koppositie

De belangen zijn woensdagavond groot in De Kuip, waar Feyenoord door te winnen van Heracles Almelo de druk op Eredivisie-koploper Ajax verder hoopt te verhogen. Wat verwacht jij van dat duel en andere in het oog springende wedstrijden die vanavond op het programma staan? Speel mee bij Jack's Casino en kroon jezelf tot een van de winnaars op deze mooie voetbalavond!

Win zelf bij de jacht van Feyenoord op de koppositie
© Pro Shots

De laatste nederlaag van Feyenoord dateert alweer van 3 oktober, toen Vitesse te sterk was voor de Rotterdammers. Sindsdien heeft de ploeg van trainer Arne Slot negen keer op rij niet verloren. Door die reeks is de koppositie in zicht gekomen. Bij een zege op nummer veertien Heracles wordt de achterstand op Ajax teruggebracht tot één punt. Zie jij Feyenoord winnen? Pak dan je kans en zet in op een overwinning van de thuisploeg (1.31). Neem je liever meer risico, ga dan voor een zege van de Rotterdammers met minstens twee goals verschil. Jack's biedt daar een aantrekkelijke quotering voor aan: 1.79.

Waar de selectie van Feyenoord begin dit seizoen nog smal werd geacht, is nu steeds vaker sprake van een luxeprobleem voor Slot. Cyriel Dessers staat daar symbool voor. De supersub scoorde dit seizoen al zeven keer en maakt steeds meer aanspraak op een basisplaats. Extra bijzonder is dat de 26-jarige Belg liefst vijf van zijn goals in de extra tijd maakte. Met het oog daarop biedt Jack's een fraaie special aan, een in het oog springende quotering voor een late goal van Dessers. Denk jij dat de spits opnieuw in de extra tijd toeslaat? Dan kan dat 12.00 keer je inleg opleveren!

Ook internationaal komen topclubs in actie deze woensdag. In de Premier League is er met zes duels een goedgevuld programma. Het mooiste affiche is de Merseyside Derby. Everton ontvangt op Goodison Park het Liverpool van Jürgen Klopp, dat in december 2016 voor het laatst won op bezoek bij de buurman. Zie jij Liverpool nu wel winnen? Ga dan voor de odd van 1.42 voor een uitoverwinning. Een zege van Everton kan je 7.50 keer de inleg opleveren, terwijl de quotering voor een gelijkspel 5.20 is.

Chelsea gaat op bezoek bij laagvlieger Watford, dat anderhalve week geleden in eigen huis Manchester United nog wist te verrassen (1-4). Komt er nog zo'n stunt van de equipe van voormalig Chelsea-trainer Claudio Ranieri? De odd voor een zege van The Blues is 1.33, de quotering voor een overwinning van de thuisploeg is 10.00.

Wacht niet langer en geef de voetbalavond extra glans. Speel mee en grijp je kansen bij Jack's. Registreer je nu als nieuwe speler en ontvang een free bet tot 50 euro!

Bekijk hier al onze video's