Wilshere laat zich volledig gaan in duel beloften Arsenal

Reacties

Jack Wilshere kan een behoorlijke schorsing tegemoet zien na zijn rode kaart bij het duel tussen de reserves van Arsenal en die van Manchester City (4-3 zege Arsenal). De 34-voudig international was het middelpunt bij een opstootje.

Wilshere laat zich volledig gaan in duel beloften Arsenal

Wilshere reageerde in het Emirates Stadium woedend op een overtreding die op hem gemaakt werd. De 25-jarige spelmaker duwde de zeventienjarige Matthew Smith naar de grond en kreeg het vervolgens aan de stok met andere spelers van City Onder-23. Wilshere kreeg direct rood voor zijn uitbarsting in de 63ste minuut. Bij City moest Tyreke Wilson met rood vertrekken.

Wilshere is op de weg terug na een beenbreuk die hij in april opliep bij AFC Bournemouth in de Premier League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Arsenal verhuurde het voormalige toptalent vorig seizoen aan The Cherries. Wilshere trainde vanaf begin augustus weer volledig mee bij Arsenal, maar zijn toekomst in Noord-Londen is anderhalve week voor het sluiten van de transfermarkt nog altijd onzeker. Volgens Engelse media komt de middenvelder bij Arsenal wederom in aanmerking voor een vertrek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.