Willems blijft na vertrek bij Frankfurt actief in Bundesliga

Reacties

Voormalig PSV'er Jetro Willems heeft een contract geketend bij Bundesliga-club Greuther Fürth. De linksback tekent tot de zomer van 2023 bij de Duitse club.

Willems blijft na vertrek bij Frankfurt actief in Bundesliga
© Pro Shots

De 22-voudig international van Oranje was transfervrij nadat zijn contract bij Eintracht Frankfurt afliep. In het seizoen 2019/20 werd Willems verhuurd aan Newcastle United. Op 18 januari 2020 speelde Willems in de Premier League tegen Chelsea zijn laatste wedstrijd. In die wedstrijd liep de linkervleugelverdediger een blessure op aan zijn kruisband.

Moeilijk
'Met Jetro hebben we een zeer ervaren back, die weer op zijn oude niveau wil komen na een moeilijke tijd’, begint technisch directeur Rachid Azzouzi op de website van Greuther Fürth. ‘Met zijn manier van spelen, past hij perfect in ons profiel voor de linkerkant van de verdediging.'

Willems gaat spelen met rugnummer 15. 'De laatste tijd heb ik mezelf fit gehouden met een personal trainer. Ik kijk uit naar mijn rol hier en om mijn teamgenoten te leren kennen.'

Kampioen
Zoals gezegd is het niet het eerste avontuur voor Willems in de Bundesliga. Hij speelde in totaal 65 officiële wedstrijden voor Frankfurt, voordat hij verhuurd werd aan Newcastle. Voor zijn stap naar het buitenland beleefde Willems een succesvolle periode bij PSV. Zowel in het seizoen 2014/15 als 2015/16, werd hij kampioen van Nederland. In 2012 had hij al eens de KNVB-beker gewonnen, verder sleepte hij drie keer de Nederlandse Super Cup binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Greuther Fürth
Meer over Greuther Fürth
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer Willems
Meer over Willems
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.