Eintracht Frankfurt vindt oplossing voor voormalig Spartaan Ache

Reacties

Ragnar Ache speelt komend seizoen in de Tweede Bundesliga. Eintracht Frankfurt verhuurt de voormalig spits van Sparta Rotterdam voor een jaar aan het gedegradeerde Greuther Fürth.

Eintracht Frankfurt vindt oplossing voor voormalig Spartaan Ache
© Pro Shots

Voor Ache is het de bedoeling om in Beieren vlieguren te gaan maken. De aanvaller ging twee jaar geleden van Sparta naar Frankfurt, maar kwam bij de club uit zijn geboortestad nog niet bijzonder veel aan spelen toe. De teller staat op twintig competitiewedstrijden, waarvan slechts een als basisspeler. Ook mocht hij drie keer (zeer kort) invallen in de succesvolle Europa League-campagne.

Het zag er voor komend seizoen niet naar uit dat Ache meer aan bod zou gaan komen bij Frankfurt en dus is de 23-jarige aanvaller nu verhuurd aan Greuther Fürth. Die ploeg degradeerde in het afgelopen seizoen uit de Bundesliga en speelt straks dus op het tweede niveau.

'Ragnar heeft kracht, dynamiek en een neusje voor de goal. Ik ben heel blij dat hij voor ons heeft gekozen', zegt Marc Schneider, de coach van Greuther Fürth. Ache gaat bij zijn nieuwe club met rugnummer 39 spelen. De voorbereiding van Greuther Fürth is al begonnen; Ache is direct aangesloten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.