Willem ll presenteert tweede zomerversterking

Reacties

Willem ll heeft vrijdag de tweede zomerversterking gepresenteerd. Het gaat om Raffael Behounek, die overkomt van WSG Tirol uit Oostenrijk.

Willem ll presenteert tweede zomerversterking
© Pro Shots

Willem ll maakt een kleine transfersom over voor Behounek, zo maakt de club bekend. De 26-jarige Behounek is een centrale verdediger, waar Willem ll behoefte aan had. 'Hij heeft veel duelkracht en is zowel aanvallend als verdedigend zeer kopsterk. Met zijn kwaliteiten is hij dus een mooie aanvulling op de smaken waaruit we verdedigend gezien al konden kiezen', zegt technisch directeur Teun Jacobs van Willem ll via de clubkanalen.

'Het uitvoerig scouten en uiteindelijk vastleggen van Raffael is een goede co-creatie van het gehele scoutingsteam geweest. Een speler die meer dan 100 wedstrijden in de Oostenrijkse Eredivisie gespeeld heeft is absoluut een meerwaarde voor ons team', vervolgt Jacobs.

Willem ll legde eerder deze zomer al Max de Waal vast. De spits kwam over van Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.