Willem II versterkt aanval met Feyenoord-talent El Hankouri

Reacties

Willem II huurt Mo El Hankouri voor één seizoen van Feyenoord. Het twintigjarige talent moet in Tilburg voor de nodige creativiteit zorgen en sluit dinsdagochtend al direct aan op de training.

Willem II versterkt aanval met Feyenoord-talent El Hankouri

Rotterdammer El Hankouri kwam via Spartaan'20 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. Bij de regerend landskampioen verwierf hij vorig seizoen in één klap bekendheid door een uitstekende invalbeurt in het eerste elftal. Hij mocht tegen Excelsior negen minuten voor tijd invallen voor Steven Berghuis (foto) en toonde zich in die korte tijd met enkele heerlijke acties en dribbels. Het bleef voor de jongeling overigens bij die negen minuten.

El Hankouri - die vooral als buitenspeler speelt, maar ook op 10 uit de voeten kan - moet bij Willem II voor extra aanvallende stootkracht zorgen. De Tilburgers verloren de eerste drie competitiewedstrijden: 1-2 tegen Excelsior, 2-0 tegen FC Utrecht en 5-0 tegen Feyenoord. Trainer Erwin van de Looi heeft voor de beide posities naast spits Fran Sol onder meer de beschikking over Jordy Croux, Karim Coulibaly, Ismail Azzaoui en eventueel Thom Haye.

Waar hij vorig seizoen in totaal 25 keer op de bank zat bij het elftal van Giovanni van Bronckhorst, maakte El Hankouri dit seizoen nog geen enkele keer deel uit van de wedstrijdselectie. Sinds de komst van Sam Larsson is het perspectief nóg veel troebeler geworden voor de jongeling. El Hankouri leek lange tijd op weg naar FC Dordrecht, maar gaat nu toch in de Eredivisie spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.