Willem II schorst Özbiliz na werkweigering en straft Kristinsson

Reacties

Het rommelt wederom in de selectie van Willem II. De club heeft in aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo van dinsdagavond bekendgemaakt dat Aras Özbiliz disciplinair geschorst is en dat jongeling Kristofer Kristinsson is teruggezet naar Jong Willem II.

Willem II schorst Özbiliz na werkweigering en straft Kristinsson

Sportief gezien gaat het de Tilburgers voor de wind. De ploeg van Adrie Koster staat knap achtste in de Eredivisie en speelt op zondag 5 mei de KNVB-bekerfinale tegen Ajax. Buiten de lijnen is er echter de nodige onrust. De club heeft maandagmiddag naar buiten gebracht dat aanvaller Özbiliz voorlopig geen deel uitmaakt van de selectie, omdat hij zaterdagavond tegen Fortuna Sittard (3-2) geweigerd heeft om in te vallen.

Ook was er nieuws rondom Kristinsson. De IJslandse aanvaller die komende zondag zijn twintigste verjaardag viert, is teruggezet naar het tweede elftal. Willem II heeft hem een nieuw contract aangeboden, aangezien zijn huidige verbintenis komende zomer afloopt, maar daar gaat Kristinsson niet op in. Om die reden maakt hij per direct geen deel meer uit van de A-selectie.

Eerder dit seizoen was er al gedoe in Tilburg nadat Donis Avdijaj, Timon Wellenreuther, Thomas Meissner en Atakan Akkaynak buiten de selectie werden gelaten voor FC Emmen-uit. Zij hadden zich op de avond voor de wedstrijd in het spelershotel niet aan de regels gehouden. Het contract van probleemgeval Avdijaj werd twee weken geleden verscheurd, hij heeft de club inmiddels dus verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.