Willem II neemt viertal in genade aan en spreekt geruchten tegen

Reacties

Donis Avdijaj, Thomas Meißner, Atakan Akkaynak en Timon Wellenreuther zijn weer in genade aangenomen bij Willem II. De Tilburgers houden de schorsing van het viertal bij één wedstrijd.

Willem II neemt viertal in genade aan en spreekt geruchten tegen

Willem II maakte zondag voor de wedstrijd tegen FC Emmen bekend dat Avdijaj, Meißner Akkaynak en Wellenreuther vanwege disciplinaire redenen geschorst waren. Wat er precies gebeurd was, wilde de club niet delen. Trainer Adrie Koster zei alleen dat hij vond dat het viertal zich niet professioneel had voorbereid op de wedstrijd.

Omdat Willem II er enigszins geheimzinnig over deed, verschenen er de afgelopen 24 uur wat geruchten in de media. De club ontkracht die geruchten maandag in een statement:

'Een niet optimale voorbereiding in het hotel waar de nacht voor de wedstrijd werd overnacht, is de reden waarom de vier spelers ontbraken. Helaas heeft de club vernomen dat in de media onjuistheden over de absentie van deze spelers staan. Zo hebben de spelers het hotel niet verlaten, zijn door de spelers geen externe personen genodigd en is geen alcohol genuttigd. Willem II spreekt deze geruchten dan ook tegen, maar kiest er ook voor om verder niet in detail te treden.'

Willem II meldt dat Avdijaj, Meißner Akkaynak en Wellenreuther zich net als de rest van de selectie op 4 januari weer bij de club melden, een dag later vertrekt de ploeg naar Marbella voor een trainingskamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.