Wijnaldum ziet belangrijke concurrent wegvallen op middenveld PSG

Reacties

Paris Saint-Germain kan zo'n vier weken geen beroep doen op Marco Verratti. Het is een tegenvaller voor trainer Mauricio Pochettino, die mogelijk wel in het voordeel kan uitpakken van Georginio Wijnaldum.

Wijnaldum ziet belangrijke concurrent wegvallen op middenveld PSG
© Pro Shots

Wijnaldum moet na een veelbelovend begin genoegen nemen met een reserverol sinds zijn komst naar Parijs, waar de concurrentie op het middenveld fors is. Idrissa Gueye, Ander Herrera en ook Verratti lijken in de pikorde allemaal boven de dertigjarige international te staan. Mogelijk neemt zijn kans op speeltijd toe, nu de kleine Italiaanse controleur door een heupblessure, opgelopen in het duel met Oympique Marseille (0-0), vier weken aan de kant staat.

Het is een tegenvaller voor PSG, want Verratti is een bepalende speler op het middenveld. Met Gueye, Herrera en Danilo Pereira (Leandro Paredes is geblesseerd) heeft Pochettino genoeg alternatieven over. Wijnaldum zal hopen dat de Argentijnse coach ook hem ziet als kandidaat voor een van de controlerende posities op het middenveld. Bij Liverpool vervulde Wijnaldum die rol jarenlang naar de volle tevredenheid van manager Jürgen Klopp.

Mbappé & Ramos
PSG werkt toe naar het competitieduel van vrijdag met Lille. Achter de inzetbaarheid van Kylian Mbappé staat voor die wedstrijd een vraagteken. De Franse steraanvaller kampt met een keel-neus-oor-infectie. Zijn situatie wordt over 48 uur nogmaals bekeken. Sergio Ramos werkt nog altijd aan zijn herstel en boekt vooruitgang. Volgende week kan de 35-jarige Spanjaard, die nog wacht op zijn debuut voor PSG, mogelijk volledig met de groep meetrainen.

Vr 29 okt. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.