Wijnaldum wil tij snel keren bij PSG: 'Ik ben een vechter'

Reacties

Georginio Wijnaldum erkent dat het voor hem even 'wennen' is dat hij bij zijn club niet verzekerd is van een basisplaats. Vlak voor de interlandbreak kwam de dertigjarige middenvelder maar mondjesmaat in actie bij Paris Saint-Germain.

Wijnaldum wil tij snel keren bij PSG: 'Ik ben een vechter'
Nederland
Nederland
6 - 0
Gibraltar
Gibraltar

'Het is wennen. In mijn laatste jaar, na mijn rugblessure, heb ik vrij veel gespeeld. Ook omdat ik fit was. Dit is weer wat anders. Het is heel moeilijk. Ik heb altijd heel veel gespeeld, dat ben je dan gewend', vertelde Wijnaldum zondag op de persconferentie van Oranje richting wedstrijd nummer acht in de WK-kwalificatiecyclus, tegen Gibraltar.

Wijnaldum, die met PSG-trainer Mauricio Pochettino nog niet heeft gesproken over zijn situatie, hoopt zich snel terug te knokken in de basis. 'Ik ben ook wel een vechter en ga er alles aan doen dit om te keren.'

Door een schorsing kon Wijnaldum Oranje vrijdag niet van dienst zijn in de uitwedstrijd bij Letland. Bondscoach Louis van Gaal bevestigde zondag dat de middenvelder maandag tegen Gibraltar aan de aftrap verschijnt, hoewel dat niet des Van Gaals is: spelers inzetten die bij hun club weinig in actie komen.

Lees hier terug wat Louis van Gaal zondag meldde op zijn persconferentie:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.