Wijnaldum reageert op vertrek van De Boer en Lodeweges

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft via social media gereageerd op het vertrek van bondscoach Frank de Boer en diens assistent Dwight Lodeweges. De middenvelder, bij de afwezigheid van Virgil van Dijk de aanvoerder van Oranje op het EK, betreurt het einde van de samenwerking.

Wijnaldum reageert op vertrek van De Boer en Lodeweges
© Pro Shots

De Boer kwam in september voor de groep te staan bij het Nederlands elftal en is negen maanden later alweer vertrokken. Na het voor Oranje teleurstellend verlopen EK, waarin de ploeg in de achtste finale werd uitgeschakeld door Tsjechië, besloot De Boer om op te stappen. De KNVB was overigens ook al van plan om de samenwerking stop te zetten.

Naast De Boer vertrok ook Lodeweges, in ieder geval voorlopig. De optie die in het contract van de assistent stond is niet gelicht: Lodeweges wacht nu af wie de nieuwe bondscoach wordt. Mocht de opvolger van De Boer met Lodeweges willen samenwerken, dan staat de trainer open voor een gesprek.

Wijnaldum heeft donderdag gereageerd op het vertrek van het duo. 'Helaas zijn dingen niet zo gegaan als gepland', schrijft de middenvelder. 'Maar ik wil Frank de Boer en Dwight Lodeweges bedanken voor alle moeite en ik wens ze het beste.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.