Wijnaldum én Xavi Simons in PSG-selectie voor officiële seizoensopening

Reacties

Paris Saint-Germain heeft bekendgemaakt welke spelers mee afreizen voor de strijd om de Trophée des Champions, de Super Cup van Frankrijk. In de 23-koppige selectie is plaats voor Georginio Wijnaldum én jongeling Xavi Simons.

Wijnaldum én Xavi Simons in PSG-selectie voor officiële seizoensopening
© Pro Shots

PSG-trainer Mauricio Pochettino werd vrijdag al gevraagd naar de inzetbaarheid van Wijnaldum, maar kon toen nog geen duidelijkheid geven. 'We zijn dit aan het analyseren met de technische staf', zo sprak hij over de inzetbaarheid van EK-gangers als Wijnaldum en Kylian Mbappé. 'We moeten kijken of deze spelers mee kunnen op reis of dat ze achterblijven in Parijs.'

Nu is dan toch duidelijk geworden dat Wijnaldum meegaat naar Tel Aviv, waar de wedstrijd tegen het Lille van Sven Botman wordt afgewerkt. Ook de pas achttienjarige Simons is door Pochettino opgenomen in de selectie, de jongeling kreeg in de voorbereiding al veel speeltijd.

De Trophéé des Champions is de Franse versie van de Johan Cruijff Schaal, de strijd tussen de landskampioen (Lille) en de bekerwinnaar (PSG). Het duel begint zondagavond om 20.00 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.