Wiegman maakt opnieuw kans op prestigieuze FIFA-prijs

Reacties

Sarina Wiegman maakt kans om voor de tweede keer in drie jaar tijd te worden gekozen tot 's werelds beste coach in het vrouwenvoetbal bij de jaarlijkse FIFA The Best Awards.

Wiegman maakt opnieuw kans op prestigieuze FIFA-prijs

De FIFA maakt woensdag zijn kandidaten bekend en Wiegman is een van de tien genomineerden. De Fransman Reynold Pedros, die de prijs vorig jaar won als coach van de vrouwenploeg van Olympique Lyon, zit ook bij de kanshebbers. De award wordt op maandag 23 september uitgereikt.

Wiegman won de prijs in 2017 al, kort nadat ze met de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen was geworden. Deze zomer drong Nederland onder Wiegman door tot de finale van het WK. Deze eindstrijd werd verloren van de Verenigde Staten.

Fans en journalisten kunnen, net als bondscoaches en aanvoerders van nationale teams, vanaf vandaag hun stem uitbrengen op de website van de FIFA. Per categorie blijven er uiteindelijk drie kanshebbers over voor de prijzen. De prijsuitreiking op 23 september is in Milaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.