'West Ham meldt zich met Rice-miljoenen bij Man Utd'

Reacties

Harry Maguire maakt mogelijk een binnenlandse transfer. De mandekker van Manchester United, nog altijd de duurste verdediger in de geschiedenis, staat in de belangstelling van West Ham United.

'West Ham meldt zich met Rice-miljoenen bij Man Utd'
© Pro Shots

Dat Maguire (30) aardig wat moet kosten, is logisch. De Engelsman (homegrown) beschikt nog over een doorlopend contract en Man Utd zal ongetwijfeld een deel van de mega-investering van bijna negentig miljoen euro terug willen zien. Laat dat bij West Ham nou net geen probleem zijn.

De formatie uit Londen bereikte onlangs een akkoord over de transfer van Declan Rice, die voor een recordbedrag naar Arsenal verkast. West Ham zal de geschatte 117 miljoen euro uiteraard niet in één keer ontvangen, maar heeft door de uitgaande transfer in ieder geval een goedgevulde portemonnee om mee op pad te gaan.

Eerder werd via VI al bekend dat West Ham de jacht op Ajacied Edson Álvarez opent, maar ook in de eigen competitie kijken The Hammers rond. Sky Sports meldt dat West Ham de opties voor Maguire aan het afwegen is. Man Utd is benaderd met de vraag of Maguire beschikbaar is voor huur of verkoop.

West Ham heeft echter ook meerdere targets in het vizier. Volgens het Engelse medium valt voormalig Ajax-speler Perr Schuurs daaronder, net als Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) en Luiz Felipe (Real Betis).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.