Wenger gaat komende zomer investeren in achterhoede

De achterhoede van Arsenal gaat komende zomer flink op de schop. Arsène Wenger is vooral teleurgesteld in de prestaties van zijn centrale verdedigers. Thomas Vermaelen is momenteel de enige speler in het hart van de defensie die de goedkeuring kan wegdragen van de Franse manager. Mikaël Silvestre en Sol Campbell krijgen zeer waarschijnlijk geen nieuw contract.

Wenger gaat komende zomer investeren in achterhoede

Met William Gallas is de club uit Noord-Londen nog in onderhandeling over een verlenging van zijn verbintenis. De 32-jarige Fransman wil voor twee seizoenen bijtekenen, terwijl Arsenal meer ziet in een overeenkomst voor één jaar. Johan Djourou krijgt naar verwachting een herkansing van Wenger. De Zwitser kwam deze jaargang als gevolg van een zware knieblessure nog niet in actie.

Brede Hangeland is de belangrijkste kandidaat om vanaf komend seizoen een koppel te gaan vormen met Vermaelen. De Noorse verdediger van Fulham werd afgelopen zomer al herhaaldelijk in verband gebracht met een overgang naar The Gunners. Ook Hangelands ploeggenoot Chris Smalling stond in de belangstelling van Arsenal, maar hij koos voor Manchester United.

Bekijk hier al onze video's