Welkomstactie: zege van Feyenoord kan 50x je inzet opleveren!

ADVERTORIAL - Na het nagenieten van de historische zege in De Klassieker is het voor Feyenoord tijd voor de generale repetitie voor de bekerfinale. Zondagmiddag wacht Fortuna Sittard-uit. Bij die wedstrijd biedt TOTO een fraaie welkomstactie aan!

Welkomstactie: zege van Feyenoord kan 50x je inzet opleveren!
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie heeft de speler ook nog de mogelijkheid te kiezen voor een verhoogde quotering voor een zege van Ajax in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Kies jij liever voor Feyenoord? Dan komt een quotering van liefst 50.00 beschikbaar voor een overwinning van de Rotterdammers in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Meespelen kan op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Feyenoord (1x2).
4. Wint Feyenoord uit bij Fortuna? Dan ontvang jij 50x jouw inleg.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

De woorden pushen en genieten vielen vaak na de 6-0 overwinning van Feyenoord op Ajax vorige week zondag. Het team van trainer Arne Slot had bloed geroken en gaf alles om tot een historische uitslag te komen in het duel met de rivaal. Het waren onder anderen Igor Paixão en Yankuba Minteh die Het Legioen lieten genieten. De Ajax-defensie kreeg maar geen grip op de buitenspelers van Feyenoord, van wie volgende week ook veel zal worden verwacht in de bekerfinale tegen NEC.

Het is aan Feyenoord om het goede gevoel vast te houden met een overwinning op middenmoter Fortuna. De recente historie als het gaat om wedstrijden in Sittard zal vertrouwen geven. De topclub won tien van zijn laatste elf uitwedstrijden in de Eredivisie tegen Fortuna. In die serie trokken de Limburgers alleen in oktober 2019 aan het langste eind. Toen was Jaap Stam nog de trainer van Feyenoord en was Steven Berghuis een van de doelpuntenmakers aan de zijde van de bezoekers.

Denk jij dat Feyenoord wint op bezoek bij Fortuna? Dan is de welkomstactie (24+) van TOTO een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's