Welbeck wil loopbaan nieuw leven inblazen aan zijde van Veltman en Pröpper

Reacties

Danny Welbeck heeft een nieuwe club. De 29-jarige spits was clubloos sinds zijn vertrek bij het gedegradeerde Watford en heeft nu voor een jaar getekend bij Brighton & Hove Albion.

Welbeck wil loopbaan nieuw leven inblazen aan zijde van Veltman en Pröpper
© Pro Shots

Het verhaal van Welbeck is inmiddels wel bekend. Hij brak ooit door bij Manchester United als groot talent, maar kon daar die belofte nooit helemaal waarmaken. Ook bij Arsenal werd hij met grote verwachtingen binnengehaald, maar ook in Londen schopte hij het niet tot onbetwistbare basisspeler.

Vorig seizoen toog hij daarop naar Watford, maar die club degradeerde. Omdat Welbeck met zijn flinke salaris op de begroting drukte, werd in onderling overleg besloten die verbintenis te ontbinden.

Daarop had de aanvaller die tot 42 interlands voor Engeland kwam (zestien goals) zijn handen vrij voor een avontuur. Dat heeft hij nu dus gevonden bij de werkgever van Joël Veltman en Davy Pröpper. Op de clubwebsite meldt manager Graham Potter dat hij de spits goed kan gebruiken gezien de in zijn ogen voorheen te dun bezette voorhoedeposities.

Brighton is niet bepaald flitsend aan het Premier League-seizoen begonnen. Uit de eerste vier duels werden drie punten bemachtigd. Zondag wacht een bezoek aan Crystal Palace.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

D. Welbeck


Geboortedatum:
26 november 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Manchester
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Brighton & Hove Albion

Onlangs namen we Welbeck al op in onze FC Transfervrij. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer D. Welbeck
Meer over D. Welbeck
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.