Weghorst over Van Gaal: 'Ik dacht: wat een heerlijke en eerlijke man'

Reacties

Louis van Gaal heeft de wereldpers gehaald met zijn uitspraken over het WK en Lionel Messi. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal sprak van doorgestoken kaart en stelde dat de Argentijn het WK per se moest winnen. Wout Weghorst kan de uitspraken van Van Gaal wel waarderen.

Weghorst over Van Gaal: 'Ik dacht: wat een heerlijke en eerlijke man'
© Pro Shots

'Als je ziet hoe Argentinië aan de doelpunten komt, en hoe wij eraan komen. Als je ziet hoe sommige Argentijnse spelers over de schreef gingen zonder bestraft te worden, denk ik dat het allemaal vooropgezet spel was', verklaarde Van Gaal bij de NOS.

'Ik dacht: wat een fantastische, heerlijke en eerlijke man', aldus Weghorst bij ESPN, als hem gevraagd wordt wat hij ervan vindt. 'Of hij een punt heeft? Je vraagt wat ik dacht en dat is wat ik dacht. Of hij een punt heeft, weet ik niet, maar ik vind het prachtg dat hij zegt wat hij voelt en beleeft. Mijn mening doet er niet veel toe.'

Het Nederlands elftal ging in de kwartfinale van het WK in Qatar ten onder tegen Argentinië, dat de strafschoppen beter nam. In de reguliere speeltijd maakte Oranje een 0-2 achterstand goed, daarna ging het mis. Argentinië versloeg vervolgens Kroatië en Frankrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.