Weghorst glundert: 'Hier droom je van'

Reacties

Wout Weghorst straalde zaterdag van oor tot oor nadat hij met een treffer een zeer grote bijdrage had geleverd aan de 1-3 zege die VfL Wolfsburg boekte bij Bayer Leverkusen.

Weghorst glundert: 'Hier droom je van'

'Het is prachtig. Als je klein bent, droom je van dit soort duels', sprak Weghorst na afloop tegen Bundesliga.com. 'Het was een heel goede voorzet en ik stond helemaal vrij bij de tweede paal. We wisten dat er in dit soort situaties daar ruimte zou zijn. Ik raakte hem echt perfect, het kon niet beter.'

VfL Wolfsburg begon nog matig in de BayArena en kwam ook op achterstand. 'Daarna speelden we echt perfect, we deden alles goed. We beschikken over veel kwaliteiten.' Met zijn kopbal zorgde Weghorst voor de 1-2.

Afgelopen week rekende VfL Wolfsburg in eigen huis al af met Schalke 04, waardoor de club die in de voorbije twee seizoenen veroordeeld was tot het spelen van promotie-/degradatieduels opeens weer wat kleur op de wangen krijgt.

'Wat er dit seizoen allemaal mogelijk is? We zijn natuurlijk pas twee duels onderweg, maar hebben in elk geval al een goed signaal afgegeven', waagde Weghorst zich nog niet aan een voorspelling over een eindklassering van VfL Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.