Week na heldenrol schiet fenomeen Bodø met nieuwe omhaal naar bekerfinale

Reacties

Faris Moumbagna mag zich met recht een omhaalspecialist noemen. Exact een week nadat hij de held was geworden bij Bodø/Glimt door een corner spectaculair met een omhaal van de lijn te halen, leidde hij zijn ploeg donderdag met een nieuwe omhaal ook nog eens naar de Noorse bekerfinale.

Week na heldenrol schiet fenomeen Bodø met nieuwe omhaal naar bekerfinale
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vorige week baarde Moumbagna opzien door in de Conference League-wedstrijd tegen Lugano een punt voor zijn ploeg te redden met een omhaal op de eigen doellijn. Een week later stond de Nigeriaanse spits in de halve finale van de Noorse beker tegen Valerenga en flikte hij dat kunstje opnieuw, maar dan aan de andere kant.

Vijf minuten voor tijd stond het 2-2 tussen de twee Noorse ploegen. Moumbagna had er op dat moment al een in liggen. Richting het einde van de wedstrijd kreeg de spits een hoge voorzet van voormalig Feyenoorder André Björkan en vanaf een meter of twaalf van het doel legde hij de bal met een atletische omhaal schitterend in de bovenhoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Diep in de blessuretijd maakt Bodø er ook nog 2-4 van, waardoor de huidige nummer twee van de Noorse competitie zich plaatste voor de bekerfinale. Die vindt begin december plaats en is tegen Molde FK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.