Bodø-aanvaller haalt bal met spectaculaire omhaal van de lijn

Reacties

Faris Pemi Moumbagna heeft zijn ploeg een goede dienst bewezen. De aanvaller van Bodø/Glimt redde een punt voor zijn ploeg op bezoek bij het Zwitserse Lugano door een bal van de lijn te halen. Met een omhaal, wel te verstaan.

Bodø-aanvaller haalt bal met spectaculaire omhaal van de lijn
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Lugano
Lugano
0 - 0
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt

In de Conference League speelde Bodø/Glimt donderdagavond tegen Lugano. Na negentig minuten stond de brilstand nog altijd op het bord, maar het had weinig gescheeld of de punten waren in Lugano gebleven.

Uit een corner leek de Zwitserse ploeg op voorsprong te komen. Centrale verdediger Lars Lukas Mai dook op bij de tweede paal, kopte de hoge bal subtiel over de doelman heen, maar zag tot zijn grote verbazing de ingevallen Bodø-aanvaller Moumbagna iets spectaculairs doen. De bal ging over de Kameroener heen, maar met een spectaculaire omhaal haalde hij de bal van de doellijn

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.