'We hebben iets behoorlijks neergezet, maar er zat toch wat meer in'

Reacties

Pascal Jansen heeft gemengde gevoelens na de uitschakeling van AZ in de Conference League. Het doet hem goed dat zijn ploeg het lang vol kon houden tegen een club uit de Premier League, maar vindt toch dat er meer in zat.

'We hebben iets behoorlijks neergezet, maar er zat toch wat meer in'
© Pro Shots
AZ
AZ
0 - 1
West Ham United
West Ham United

AZ slaagde er niet in om de verdediging van West Ham United een kopje kleiner te krijgen. 'Het ging om de laatste pass. We hadden goede hoop om meer te kunnen creëren. Dat lukte op links goed met Milos Kerkez, op rechts wat minder. Als je er dan doorkomt, gaat het om de laatste bal', vertelt Jansen bij RTL7.

'Je speelt tegen West Ham, een club die weliswaar een minder seizoen draait, maar achterin geen prutsers heeft staan. We hebben het helaas niet voor elkaar gekregen. Het zijn flinke knapen waar je tegen speelt, maar aan de andere kant: we hebben in Engeland ruim een uur voorgestaan. Het gaat er nog steeds om dat je in de eindfase gevaarlijker wordt dan we zijn geweest', aldus Jansen.

Wellicht voelt het nu niet voor iedereen zo, maar Jansen kijkt met een goed gevoel terug op het Conference League-toernooi, waarin zowel Lazio als Anderlecht aan de kant geschoven werd. 'De reeks is vroeg begonnen. Uiteraard wilden we zover mogelijk komen en dat is de halve finale geworden. Als je er dan zo uitgaat, is dat heel zuur, zeker als je de vorige wedstrijden ziet. Hoe vreemd het ook voelt, maar we mogen best trots zijn. We hebben iets behoorlijks neergezet, maar er zat toch wat meer in.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.