Wát een rush: Milan-held Hernández overbrugt 80 meter en scoort

Reacties

Theo Hernández heeft zondag zonder twijfel een van de meest bijzondere goals van zijn carrière gemaakt. Na een waanzinnige sprint zorgde de linksback voor de 2-0 in de voor AC Milan zo belangrijke wedstrijd tegen Atalanta Bergamo.

Wát een rush: Milan-held Hernández overbrugt 80 meter en scoort
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
2 - 0
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Hernández pikte de bal op de rand van zijn eigen strafschopgebied op. Hij versnelde en stak de middenlijn over. De verdediger schakelde nog eens een versnelling hoger en legde de bal in het zestienmetergebied van Atalanta klaar voor zijn linker. Met een schot in de verre hoek gooide de 24-jarige Fransman de wedstrijd in het slot.

Wordt AC Milan kampioen, dan is dat succes voor een aanzienlijk deel te danken aan Hernández. Met zijn loopvermogen en power is de vleugelverdediger ook aanvallend een van de meest waardevolle spelers van de Rossoneri. Hij kwam in 2019 over van Real Madrid, nadat technisch directeur Paolo Maldini hem hoogstpersoonlijk had overtuigd voor het avontuur in Milaan te kiezen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.