Waarschuwing voor Liverpool: 'Je kúnt hem niet laten gaan'

Reacties

Jamie Redknapp en Dion Dublin hebben Liverpool ernstige afgeraden om Sadio Mané te verkopen aan Bayern München. De 30-jarige Senegalees is volgens het duo veel te belangrijk voor The Reds.

Waarschuwing voor Liverpool: 'Je kúnt hem niet laten gaan'
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
1 - 2
Liverpool
Liverpool

Maandag kwam in Duitse media naar buiten dat Bayern serieuze interesse heeft in Mané, die in Engeland nog een contract tot medio 2023 heeft. Die verbintenis is nog altijd niet verlengd, omdat Liverpool prioriteit lijkt te geven aan de onderhandelingen met Mohamed Salah, die ook tot 2023 vastligt. Bayern zou van die situatie willen profiteren.

Redknapp waarschuwt Liverpool voor een vertrek van Mané. 'Mané  is een ongelooflijke speler. Hij werkt extreem hard als hij de bal niet heeft, maar is ook klinisch als hij hem wel heeft. Slinger de bal voor en hij scoort met een kopbal, een volley, hij beheerst iedere vorm van techniek die je wil van een speler. Ik ben zó onder de indruk van hem.'

'Hij heeft een vitale rol gespeeld in wat Liverpool de afgelopen jaren bereikt heeft', aldus de voormalig Liverpool-middenvelder in zijn rol als analyticus bij Sky Sports. 'Bayern München wil hem hebben, maar je kúnt deze jongen niet laten gaan. Hij is zó belangrijk, er is geen belangrijkere speler bij Liverpool. Je móét hem hier houden', benadrukt Redknapp.

Collega Dublin wijst ook op de vorm van Mané in de afgelopen maanden. De aanvaller was in zijn laatste tien duels goed voor zeven doelpunten, waaronder tweemaal in de halve finale van de Champions League tegen Villarreal. 'Het lijkt wel alsof hij beter is geworden, sinds Luis Díaz binnen is gekomen. Zijn cijfers zijn ongelooflijk. Hij wordt alleen maar beter. Ik denk dat Jürgen Klopp zijn aanvallers geweldig managet.'

Premier League

Stand Premier League 2021/2022

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
29
6
3
99-26
+73
93
2
Liverpool
38
28
8
2
94-26
+68
92
3
Chelsea
38
21
11
6
76-33
+43
74
4
Tottenham Hotspur
38
22
5
11
69-40
+29
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Meer S. Mané
Meer over S. Mané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.