Verrassend bericht uit Duitsland: 'Bayern München aast op Liverpool-ster Mané'

Reacties

Bayern München werd onlangs voor het tiende jaar op rij kampioen van Duitsland en is nu op zoek naar versterkingen die de ploeg ook weer terug naar de Europese top kunnen brengen. Volgens het Duitse Sky is Liverpool-ster Sadio Mané op het verlanglijstje van Der Rekordmeister verschenen.

Verrassend bericht uit Duitsland: 'Bayern München aast op Liverpool-ster Mané'
© Pro Shots

De dertigjarige Mané speelt al sinds 2014 in Engeland en staat sinds 2016, na twee seizoenen bij Southampton, op de loonlijst bij Liverpool. Het contract van de Senegalees international loopt komend seizoen af en vooralsnog zijn er geen berichten over een nieuwe verbintenis. De focus van Liverpool lijkt eerst te liggen op een nieuw contract van Mohamed Salah, die evenals Mané nog voor één seizoen vastligt.

Bayern zou van deze situatie willen profiteren en een poging willen wagen voor een zomerse transfer voor Mané. De aanvaller is een zeer belangrijke kracht in het elftal van Jürgen Klopp en was dit seizoen tot dusver goed voor twintig doelpunten in 46 wedstrijden. Eind mei hoopt hij met Liverpool voor de tweede keer in zijn carrière de Champions League te winnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.