Waarom Van Persie deze week op bezoek is bij Manchester United

Reacties

Robin van Persie is deze week opnieuw gesignaleerd in Manchester. De veertigjarige oud-international neemt in het kader van zijn trainerscursus een kijkje in de keuken bij Erik ten Hag.

Waarom Van Persie deze week op bezoek is bij Manchester United
© Pro Shots

Maandagavond werd Van Persie al met Ten Hag en zijn zaakwaarnemer Kees Vos gefotografeerd, nadat hij volgens de Engelse tabloids had gedineerd in een Italiaans restaurant met de huidige trainer van Manchester United. Zondag ging de aanwezigheid van de oud-spits op Old Trafford ook al niet onopgemerkt voorbij.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde The Athletic is Van Persie nog tot en met donderdag op bezoek in Manchester, om met Ten Hag en zijn assistenten mee te kijken op Carrington tijdens de trainingen van United. Een kortlopende stage in het buitenland hoort bij de eisen voor het behalen van de UEFA PRO Licentie.

Zodra Van Persie opduikt in Manchester, maakt dat altijd weer het nodige los. De huidige trainer van Feyenoord Onder-18 had met 26 Premier League-goals een groot aandeel in de laatste landstitel van de club in 2013. In totaal was RVP in drie seizoenen goed voor 58 goals voor United, dat hem in 2012 overnam van Arsenal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer R. van Persie
Meer over R. van Persie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.