Waarom Everton precies is waar Van de Beek naar op zoek was

Reacties

Donny van de Beek heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn winterse verhuizing naar Everton. De middenvelder merkt aan alles dat hij er goed aan heeft gedaan om naar over te stappen.

Waarom Everton precies is waar Van de Beek naar op zoek was

Van de Beek kwam bij Manchester United nauwelijks aan spelen toe en liet zich daarom verhuren aan Everton, op het moment de nummer zestien van de Premier League. De middenvelder maakte als invaller zijn debuut tegen Newcastle United en deed vorige week van begin tot eind mee tegen Leeds United. Na de 3-0 zege op de ploeg van Marcelo Bielsa kreeg Van de Beek volop lof.

Everton speelt zaterdag uit tegen Southampton en Van de Beek hoopt in het St. Mary's Stadium opnieuw zijn waarde te kunnen bewijzen. In gesprek met Sky Sports vertelt hij waarom Everton precies is waar hij na een teleurstellende eerste anderhalf jaar op Old Trafford naar op zoek was.

'Dit is een nieuwe omgeving, nieuwe spelers, een nieuwe trainer… Het is als een nieuwe start voor mij', vertelt de Oranje-international. 'Dat geeft veel energie. En als je nu ziet waar de club staat: zij willen omhoog en ik wil als speler weer laten zien wat ik kan. Dat is een goede combinatie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.