Waarom er weer enthousiasme is rond Tottenham Hotspur

ADVERTORIAL – Met een zege op Fulham kan Tottenham Hotspur vanavond de koppositie in de Premier League grijpen. Het zou een eerste bekroning zijn van de sterke start onder de nieuwe manager Ange Postecoglou. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Waarom er weer enthousiasme is rond Tottenham Hotspur
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 0
Fulham
Fulham

Wat zou Postecoglou gedacht hebben toen hij hoorde van de vertrekwens van Harry Kane? De dertigjarige Engelsman was in de voorgaande negen Premier League-seizoenen telkens goed voor minstens zeventien goals. Het geduld van de goalgetter was op. Na tien jaar in de A-selectie van Spurs wilde hij naar een topclub waar het uitzicht op het winnen van prijzen beter was. Het vertrek van Kane naar Bayern München deed pijn bij Tottenham Hotspur, maar is tot nu toe allesbehalve desastreus gebleken. De Londenaren hebben in de eerste acht speelrondes niet verloren en scoren is nog geen probleem gebleken.

Tottenham scoorde in acht competitieduels achttien keer en ook de onderliggende cijfers zijn goed. Een Expected Goals-waarde van 15,13 levert een gemiddelde van 1,89 Expected Goals per wedstrijd op. Dat is hoger dan de moyennes van bijvoorbeeld Manchester City (1,78) en Arsenal (1,80). De sterke cijfers zijn mede te danken aan de creatieve impulsen van James Maddison, de misschien wel beste aankoop van het seizoen in de Premier League. Heung-Min Son heeft bovendien zijn draai gevonden in de punt van de aanval. De aanvaller scoorde zes keer in zijn laatste vijf Premier League-optredens.

De verhoogde odd van Unibet voor de wedstrijd van vanavond sluit aan op de indrukwekkende start van de club van Micky van de Ven. De quotering voor Thuisploeg wint & scoort meer dan 1,5 doelpunten is verhoogd naar 1.75. Ook wordt onder het kopje Uniboosts nog een verhoogde quotering voor minstens twee goals van Son aangeboden: 6.00.

Boosts voor Tottenham Hotspur - Fulham

- Thuisploeg wint & scoort meer dan 1,5 doelpunten: 1.75
- Heung-Min Son scoort minstens 2 doelpunten: 6.00
- Richarlison & Andreas Pereira scoren: 15.00

Topanalist Gary Neville liet onlangs in zijn podcast voor Sky Sports weten erg onder de indruk te zijn van de aanpak van Postecoglou, de Australische coach die bij Celtic al geroemd werd om de aanvallende speelstijl. 'Er is geen twijfel over mogelijk dat er iets groeiende is bij Spurs. Er is een bepaalde spirit in het stadion en op het veld en je dat er klik is tussen de manager, de spelers en het publiek.'

Denk jij dat Tottenham de kans grijpt om koploper te worden of zie je Fulham stunten in de derby? Geniet met extra spanning van deze Premier League-wedstrijd door mee te spelen bij Unibet.

Nog geen Unibet-speler?
Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder heeft Unibet een speciale welkomstactie. Bij die actie is de quotering voor een overwinning van Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Lazio voor de Champions League verhoogd naar 50.00. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's