VVV-pechvogel Promes wacht op duidelijkheid over zware blessure

Reacties

VVV-Venlo kan nog geen duidelijkheid geven over de ernst van de knieblessure die Jerold Promes vrijdagavond heeft opgelopen. De routinier ondergaat dit weekend nog verschillende medische testen.

VVV-pechvogel Promes wacht op duidelijkheid over zware blessure

Promes (34) raakte in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (0-1) al in de vijfde minuut zwaar geblesseerd, na een onschuldig duel met Joey Konings. Direct was duidelijk dat het behoorlijk mis was. Er werd een ambulance gestuurd en Promes werd na een lange behandeling op het veld per brancard weggedragen. Scheidsrechter Erwin Blank stuurde de overige spelers tijdelijk terug naar de kleedkamers. Het duel werd na een onderbreking van ruim twintig minuten hervat.

De zware blessure maakte veel indruk bij de ploeggenoten van Promes. 'Je moet het van je afzetten, maar is echt verschrikkelijk', zei aanvoerder Danny Post na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. 'Ik zag zijn knie, daar word je echt niet goed van. Het was echt even schrikken. Ik moest echt even weglopen.' Patrick Joosten voegde toe: 'Jerold is een grote jongen. Als hij zo hard schreeuwt, weet je wel dat het goed fout zit. Het was echt heftig.'

Promes heeft in het ziekenhuis overnacht en zal daar deze zaterdag en morgen (zondag) nog blijven. VVV meldt op de officiële website dat de verdediger aan een aantal onderzoeken zal worden onderworpen. Dat betekent dat de club pas na het weekend met een update naar buiten zal komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.