VVV - Heracles stilgelegd na vermoedelijk zware blessure Promes

Reacties

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo is al snel na de aftrap tijdelijk stilgelegd. Jerold Promes lijkt een zware knieblessure te hebben opgelopen.

VVV - Heracles stilgelegd na vermoedelijk zware blessure Promes

Promes (34) ging kermend naar de grond na een duel met Heracles-aanvaller Joey Konings, die zijn tegenstander overigens niet raakte. Toch kreeg Konings een gele kaart van scheidsrechter Erwin Blank. Promes had veel pijn en er moest een ambulance komen om de verdediger op te halen.

De schrik zat er behoorlijk in en Blank besloot om de spelers van VVV en Heracles even terug naar de kleedkamer te sturen. 'Het ziet er ernstig uit', zei de arbiter voor de camera van FOX Sports. 'Ik heb daarom besloten om even naar binnen te gaan, zodat de mensen op het veld hun werk kunnen doen. Als alles weer rustig is, gaan we weer verder. Je schrikt hier natuurlijk altijd wel even van, maar ik denk dat we straks gewoon weer verder kunnen gaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.