Vriendin Verschueren blijft welkom op Het Kasteel

Reacties
Vriendin Verschueren blijft welkom op Het Kasteel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De vriendin van Arno Verschueren was vrijdagavond aanwezig bij Sparta - FC Twente. Daar was niet iedereen even blij mee, maar het liep goed af. De Rotterdammers verloren niet, en de ongewenste bezoekster zag hoe haar lief de vloek verbrak waardoor mensen haar liever niet zagen komen. 

Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 1
FC Twente
FC Twente

De 25-jarige Belg is dit seizoen goed op schot, maar met een opmerkelijke constante: zijn vijf goals van voor deze wedstrijd scoorde hij telkens als zijn vriendin niet kwam kijken. Zij werd dan ook gepaaid met bioscoopbonnen en wat al niet meer om maar zo ver mogelijk weg te blijven. Tevergeefs, vertelde Verschueren. 'Ze wilde écht komen kijken, het stond ook al lang gepland.'

Tegen Twente bracht zijn vriendin hem ook sportief eens geluk, Verschueren tekende voor de gelijkmaker en ook meteen voor de eindstand: 1-1. Verschueren bij ESPN: 'De club had inderdaad bioscoopkaartjes voor haar, ik heb haar die gisteren gegeven, maar ze is toch meegegaan. Ik scoorde, en nu hebben we die bioscoopkaartjes nog over.'

Verschuerens vriendin had een betere oplossing: 'Je zorgt maar dat je gewoon een doelpunt maakt, zei ze, anders kom je er hier niet meer in', openbaarde de Spartaan het dreigement aan zijn adres. 'Nu ben ik blij dat ze er wel was, want als ik nu wéér had gescoord zonder haar erbij, dan was ze er niet meer ingekomen hier, ben ik bang', knipoogde Verschueren. Met zes goals is hij goed op weg naar zijn persoonlijk record. Dat staat op zeven stuks, in dienst van NAC Breda in de Eerste Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.