Vreven accepteert schorsing na woede-uitbarsting

Reacties

Stijn Vreven is geschorst voor de thuiswedstrijd van NAC Breda tegen Excelsior komende zondag. De coach heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van één wedstrijd geaccepteerd, waardoor hij op 8 december bij de derby tegen Willem II weer actief kan zijn.

Vreven accepteert schorsing na woede-uitbarsting

Vreven misdroeg zich in de ogen van arbiter Pol van Boekel zaterdagavond dusdanig, dat hij in Almelo naar de tribune werd gestuurd. Reden voor de furie bij de Belg was een niet gegeven strafschop. De coach stormde naar de vierde man nadat Heracles Almelo-verdediger Dries Wuytens de bal ongelukkig tegen zijn eigen hand had getrapt.

Na het zien van de beelden bleef Vreven bij zijn punt. 'Hij maakt een verkeerde beweging, trapt mis en de bal raakt zijn onderarm. Daardoor komt de bal niet bij een speler van ons terecht. Als ik het nu terugzie, vind ik het nog steeds een strafschop', reageerde Vreven na afloop.

De 44-jarige trainer heeft het in de Eredivisie lastig met NAC Breda. Na de blamage tegen Ajax (0-8) nam Vreven nog de schuld op zich, tegen Heracles Almelo werd vervolgens met 2-1 verloren. De Brabanders staan zeventiende met negen punten en hopen tegen Excelsior (tiende) zondagmiddag in eigen huis de weg omhoog in te slaan. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.