Vreugde-explosie in Manchester: tranen bij Guardiola, fans stormen het veld op

Reacties

Zijn vierde landstitel in vijf jaar tijd heeft veel gedaan met Pep Guardiola. De coach van Manchester City was zondag bijzonder emotioneel na het verslaan van Aston Villa en had de tranen in zijn ogen staan. Hij vluchtte direct de catacomben in en miste daardoor de start van de pitch invasion.

Vreugde-explosie in Manchester: tranen bij Guardiola, fans stormen het veld op
Manchester City
Manchester City
3 - 2
Aston Villa
Aston Villa

Voor City dreigde het zondagmiddag helemaal mis te gaan, toen Villa in het Etihad Stadium een 0-2 voorsprong nam. De ploeg van Guardiola toonde echter veerkracht en boog de wedstrijd met drie goals in vijf minuten tijd volledig om: 3-2. City trok deze voorsprong over de streep en prolongeerde zo zijn landstitel. Guardiola was daar zichtbaar door geraakt.

Natuurlijk waren ook de fans van City door het dolle heen. Het laatste fluitsignaal werd gevolgd door een inmiddels haast gebruikelijke pitch invasion, waarbij honderden fans het veld opkwamen. Dat was duidelijk niet te bedoeling: City deed zijn best om de supporters zo snel mogelijk van het veld af te krijgen (zie hoofdfoto). Dat was echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk de beelden van de emotionele Guardiola en de pitch invasion:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.