Vraagtekens rondom Jeremain Lens: 21 minuten sinds verrassende transfer

Reacties

Jeremain Lens gold afgelopen zomer als de grote aanwinst voor FC Versailles, dat uitkomt op het derde niveau van Frankrijk. Van een droomhuwelijk is echter nog geen sprake. Franse media vragen zich hardop af wat er met Lens aan de hand is.

Vraagtekens rondom Jeremain Lens: 21 minuten sinds verrassende transfer
© Pro Shots

'Waar is Jeremain Lens?', schrijft Le Parisien. Foot National voegt eraan toe dat niemand weet hoelang de voormalig Oranje-international nog afwezig blijft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 34-jarige Lens miste de eerste twee wedstrijden van het seizoen en maakte vervolgens zijn debuut tegen Bourg-en-Bresse Péronnas. Op 26 augustus deed hij ruim twintig minuten mee. Daarna bleef het echter stil rondom Lens.

Volgens Le Parisien kampt de 34-voudig international met een enkelblessure. Vrijdagavond ontbreekt hij daarom opnieuw in de selectie, wanneer Versailles het opneemt tegen FC Borgo op Corsica. De krant voegt eraan toe dat Lens zich met vijftien kilo overgewicht bij Versailles meldde, maar dat hij wel weer op gewicht begint te komen, en dat Lens' humor zeer gewaardeerd wordt in de kleedkamer. Op het veld heeft hij echter nog maar weinig kunnen laten zien.

Versailles is de negende werkgever voor Lens. Eerder kwam hij uit voor AZ, NEC, PSV, Dynamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Besiktas en Karagümrük.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.