Vormdip NAC drijft Seuntjens tot wanhoop: 'Uitkijken dat ik niet verongeluk'

Reacties

NAC Breda beleeft een desastreuze start van het seizoen. Na de thuisnederlaag tegen FC Emmen vrijdagavond bezetten de Bredanaars de zeventiende plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Tot afgrijzen van Ralf Seuntjens.

Vormdip NAC drijft Seuntjens tot wanhoop: 'Uitkijken dat ik niet verongeluk'
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
1 - 2
FC Emmen
FC Emmen

In de eerste zeven competitieduels lukte het NAC pas een keer om met een overwinning van het veld te stappen. Ralf Seuntjens, die afgelopen zomer overkwam van De Graafschap, heeft er flink de pest in. De 32-jarige aanvaller was tot op heden goed voor zes doelpunten en drie assists, maar speelde tegen Emmen een ongelukkige wedstrijd.

Ironisch genoeg stond de geboren Bredanaar ESPN-verslaggever Koert Westerman te woord voor de reclameborden van 'OK' en 'Vrolijk'. 'Dat ben ik niet, dat klopt. Het was gewoon een klote avond. Ik speelde zelf ook slecht, heb geen bal goed geraakt. Ik moet nog uitkijken als ik naar huis ga dat ik niet verongeluk, want alles zit tegen. Ongelooflijk.'

Vertrouwen
NAC gaat volgende week op bezoek bij FC Eindhoven. Daarna wacht een uitduel met het hoog geklasseerde Excelsior. Seuntjens: 'Ik heb er wel vertrouwen in, maar een keer moet het wel de andere kant op gaan vallen. Dat moeten we afdwingen. Natuurlijk heb ik nog vertrouwen in het systeem, maar we moeten wel een keer die drie punten gaan pakken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.